Mascarponés tojáslikőrös bonbon

 

Hozzávalók:

4 evőkanál tojáslikőr,

2  evőkanál mascarpone,

5 dkg marcipánmassza,

10 db csokipohár,

5 dkg étcsokoládé.

 

Elkészítés: a tojáslikőrt és a mascarponét összekevertem, majd kiskanál segítségével a csokipoharakba töltöttem, kb. 3/4-ig. A marcipánmasszát kinyújtottam nem túl vékonyra és a csokipohár méretének megfelelő nagyságú köröket vágtam ki belőle. Ezzel zártam le a krémet, de hagytam helyet a forma lezárásához is. Ezután temperáltam az écsokoládét és lezártam vele a csokipoharat. Hűtőbe tettem, hogy a csoki megdermedjen. Majd megfordítottam a csokipoharat és papírkapszliba tettem.

Az oldal sütiket használ. Az Ok gombra kattintva, engedélyezi használatukat.
Ok