Home

Gesztenyés-mogyorós golyók

 

Hozzávalók:

20 dkg darált keksz,

25 dkg gesztenyemassza,

25 dkg mascarpone

5 dkg darált mogyoró,

2 evőkanál rum,

10 dkg porcukor,

3 evőkanál nutella.

 

 

a gombócok beforgatásához: kakaópor, szeletelt mandula, darált keksz, kókuszreszelék, darált mogyoró.

 

Elkészítés: a gombócokhoz minden hozzávalót összekeverünk, hogy könnyen gyúrható masszát kapjunk. Ha kicsit szárazabb lenne, akkor tegyünk még bele egy kis mascarponét. A nutella helyett olvasztott csokoládét is tehetünk bele.

Variálhatjuk még azzal is, ha a közepébe egy szem meggybefőttet teszünk.

Kis golyókat formázunk belőle, kakaóba, mogyoróba, szeletelt mandulába, darált kekszbe, vagy kókuszreszelékebe forgatjuk.

Az oldal sütiket használ. Az Ok gombra kattintva, engedélyezi használatukat.
Ok