Home

Elkészítés: 14x14 cm-es fém krémes keretet használtam. A keret alá sütőpapírt tettem, amit picit bekentem olajjal. A cukrot összekevertem a sziruppal, majd feltettem kis lángon melegedni. Teljesen el kell olvadni a cukornak, keverni nem kell.  Addig melegítettem, amíg a cukor szép aranybarna nem lett. Ekkor hozzákevertem a vajat, a sót, jól elkevertem, hagytam kicsit hűlni. Utána hozzátettem a csokoládét is és addig kevertem, amíg a csokoládé fel nem olvadt. Az egészet a keretbe öntöttem. Hagytam teljesen kihűlni, majd betettem egy éjszakra a hűtőbe. Másnap éles késsel 2,2 cm-es darabokra vágtam. Egyesével zsírpapírba csomagoltam és hűtőben tároltam.

Az oldal sütiket használ. Az Ok gombra kattintva, engedélyezi használatukat.
Ok