Home

a csokiburokhoz:
10 dkg jó minőségű étcsokoládé(81 %-os)
mogyoró krokant

Elkészítés:  az őszibarackokat meghámoztam, majd felszeleteltem és mixerrel pürésítettem. Hozzátettem a fahéjat, a mézet és a mascarponét. Szép simára kevertem habverővel. A szilikon mini jégkrémformát megtöltöttem vele és betettem a mélyhűtőbe.
A csokoládét a csokiolvasztó kicsi gépemben megolvasztottam, épp csak annyira, hogy folyós legyen (ez kb. 30-32 fok körül volt) (gőz fölött is el lehet készíteni). Egy kanál segítségével a  csokival bevontam a formát és sütőpapírra téve hagytam megdermedni. Mielőtt megdermedt volna, megszórtam egy kis mogyoró krokanttal.

Az oldal sütiket használ. Az Ok gombra kattintva, engedélyezi használatukat.
Ok