Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/pzsizsu/domains/bonbonmania.hu/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/pzsizsu/domains/bonbonmania.hu/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/pzsizsu/domains/bonbonmania.hu/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Bonbon mánia, bonbon készítés, csokoládé - Bonbon mánia

Meggyes, marcipános bonbon

Még volt egy polikarbonát formám, amit nem avattam fel, így a mostani bonbon ebben készült. A múltkor készítettem Dalla Cucina javaslatára és ötlete alapján vörösborban sült meggyet és ezt mindenképpen szerettem volna bonbonban viszont látni. Egyik ötlet követte a másikat és már kész is volt az újabb bonbon. Kedvencem, a marcipán sem maradhatott ki. Most 21 db bonbont készítettem.

Aszalt epres, marcipános bonbon

Még mindig nem bonbonozok. Most nem a nagy meleg miatt, hanem, mert alig van időm bármire. Tudom az embernek arra van ideje, amire csak akarja, de most tényleg nem megy.
Talán hamarosan rendbe jönnek a dolgok és akkor készíthetek pár dolgot. Ötlet van, csak a kivitelezés várat magára. Régebbi készítésből még vár pár bonbon a postolásra, talán itt is utolérem magam:-)) Amikor ezt készítettem még nem érett az eper, ezért aszalt epret használtam, amit pár napra eperpálinkába áztattam. A krémeknél mindegyikből marad, nem lehet pontosan kiszámítani, de a hűtőbe téve a következő adaghoz jó lehet.

Mogyorónugátos-karamellás bonbon

Az utóbbi napok tanulsága alapján, miszerint rengeteg helyen megtaláltam a fényképeimet illegálisan, vagyis forrásmegjelölés nélkül, ezért visszatértem ahhoz a régi módszeremhez, hogy keresztbe írom rá a nevem, remélem ez nem nagyon fog senkit zavarni.

Vörösáfonyás-marcipános bonbon

Ez a bonbon sem most készült, hanem még akkor amikor nem tombolt ennyire a nyár és a konyhában a kisgépemben olvadt meg a csoki és nem a pultoné. smiley

Ezt a kagyló formát szeretem a legjobban, mert nagy, sok tölteléket lehet beletenni és valahogy ebben a formában lesz a legszebb, fényesebb, ropogósabb a bonbon.

Meggyfagyis bonbon - VKF-43!

Az utolsó pillanatban csak sikerült a Heves jeges címet viselő VKF! fordulóra, amelynek Reni a háziasszonya, készíteni egy fagyival töltött bonbont. Az idő is kedvezett, nem volt túl meleg, a töltelék is finom lett.

Vörösboros-marcipános-eperpürés bonbon

Ez a bonbon még a múlt héten készült, nagy meleg volt, ezért késő este álltam neki, éjfélkor már kész volt kétféle. Akinek készítettem már többször kóstolta a bonbonjaimat és nagyon dicsérte. Ezért most képes voltam nekiállni későn este, mert olyan szépen kért. Na meg azért is, mert  komám. smiley