Home

Ez a bonbon is a licitálók dobozában volt. Rákattantam az amarena meggyre. Egy bevásárló központban vettem, kis üvegben van, szirupban eltéve. Olyan, de olyan íze van, hogy el kellett dugnom magam elől. Általában a szirupot is felhasználom a bonbonokhoz. Itt még csokoládé likőrt is tettem, mivel nem gyerekeknek készült.

Ez a bonbon is a licitálók jutalma volt. Nagyon szeretem az ilyen többrétegű bonbonokat, amelyek krémes keretben készülnek. Mérete 15 cm x 15 cm. Könnyű benne elkészíteni, csak egymásra kell önteni a rétegeket, persze kicsit várni, amíg az egyik réteg megdermed, hogy ne keveredjenek.

A napokban ismét a Food-Packnél jártam. Ott akadtam rá erre a formára. Amikor a tulaj, László rámondta, hogy olyan, mint egy gesztenye, azonnal tudtam, hogy ez kell nekem. smiley A gesztenye az egyik nagy kedvencem, imádom mindenféle formájában. Visszanéztem a bejegyzéseimet és megállapítottam, hogy alig készítettem ebből bonbont. Most, ebben a  formába csakis gesztenyéből készült töltelék kerülhetett.

Mostanában sajnos nincs időm legkedvesebb tevékenységemre, a bonbon készítésre. Ez a bonbon még a licitálóknak készült. Egyszerű, de szerintem nagyon finom lett. Igaz én elfogult vagyok a nugátos bonbonokkal szemben. Most egész mogyorót is tettem bele, amit picit megpirítottam.

A Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány javára indított gyűjtés során felajánlott bonbonos dobozból hoztam az egyik finomságot. A karamellkrémet nagyon szeretem variálni a bonbonokba, most éppen marcipánnal, ami szerintem jól illik hozzá. Egyszerű, de nagyszerű recept, azt hiszem máskor is sorra kerül majd.

A forma új, nagyon tetszik, remélem nektek is. smiley

Nagyon régen hoztam új bonbon receptet. Sajnos nagyon kevés időm van a legkedvesebb hobbimra. Pedig ötletem van sok, csak hát a megvalósítás várat magára. Ez a bonbon a Kifőztük magazinban jelent meg a legutóbbi, októberi számban. Az újság letölthető továbbra is ingyenesen innét!

Az oldal sütiket használ. Az Ok gombra kattintva, engedélyezi használatukat.
Ok